Master Wedding Planner BWPN

NOZZA Master Wedding Planner BWPN

Leuk nieuws! Met ingang van 2019 is NOZZA Master Wedding Planner bij de BWPN (Beroepsorganisatie Wedding Planners Nederland). Dat betekent nóg meer zekerheid en kwaliteit voor jullie als bruidspaar!

0 comments

Opvallende trouwschoenen

opvallende trouwschoenen

Opvallende trouwschoenen zijn helemaal hot. Wil jij op je bruiloft een one-of-a-kind fashion statement maken? Ik heb voor jou het ultieme adresje voor unieke handgeschilderde trouwschoenen.

0 comments

Origineel kado voor het bruidspaar

origineel kado voor bruidspaar

Uitgenodigd voor bruiloft? Leuk! Maar oooooh wat is het toch altijd lastig om een origineel kado te bedenken. Bij gebrek aan inspiratie val je wellicht snel weer terug in de weinig originele, standaardkado’s. Jammer! Ik geef je graag een tip voor een persoonlijk, superleuk en origineel kado voor het bruidspaar.

0 comments

Telefoonhoesjes voor hippe bruiden

telefoonhoesjes voor hippe bruiden 5

Wat heb jij de komende tijd dag en nacht bij je om alles voor je bruiloft te regelen? Juist ja…… je telefoon. Vanaf nu tot aan je bruiloft zullen jij en je telefoon onafscheidelijk zijn. Dus waarom dit apparaatje niet even in een toepasselijk jasje steken? Ik spotte alvast wat toffe telefoonhoesjes voor hippe bruiden.

0 comments

Wedding planner op je bruiloft?

Wedding planner op je bruiloft

Je vraagt je misschien af of een wedding planner iets voor jou is. Nou, dat hangt er helemaal vanaf welk type bruid je bent. Voldoe jij aan de omschrijving van een van onderstaande types, dan is wat extra hulp van een wedding planner op je bruiloft misschien helemaal niet zo’n slecht idee.

0 comments