opvallende trouwschoenenOpvallende trouwschoenen zijn helemaal hot. Wil jij op je bruiloft een one-of-a-kind fashion statement maken? Ik heb voor jou het ultieme adresje voor unieke handgeschilderde trouwschoenen.

Deborah Thomson is de drijvende kracht achter Figgie Shoes. Wat ooit begon als een privéopdracht voor een vriend, is inmiddels uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf dat wereldwijd levert (dus ook in Nederland!).

Je stuurt jouw schoenen op naar Figgie en vertelt Deborah al de wedding details die jij graag op je schoenen wilt hebben. Bijvoorbeeld hoe je heet, naam van je lief, hoe jullie elkaar hebben ontmoet, trouwdatum, plaats, thema en persoonlijke interesses. Kortom, eigenlijk alles dat jullie uniek maakt.

Vervolgens gaat Deborah aan de slag en schildert met de hand jullie persoonlijke lovestory op de schoenen. In jouw favoriete kleuren, vol met kleine details en verborgen verrassingen. Unieke draagbare kunst!

En ehh aanstaande bruidegommen, dit is natuurlijk het ultieme kado om je aanstaande vrouw mee te verrassen (hint!). Bovendien kan je zelf ook een paar bestellen. Figgies beschildert namelijk ook herenschoenen en sneakers!

Voor meer informatie: http://figgieshoes.com

admin