Hellen Meijer wedding planner & wedding stylist NozzaWelkom!

Leuk dat je mijn site bezoekt. Mijn naam is Hellen, eigenaresse van NOZZA. Ik ben getrouwd, moeder van twee lieve tieners en baasje van labradoodle Pèpe. Mij maak je blij met een glimlach, een goed gesprek, een bos bloemen, een lekkere kop groene thee, stedentrips, geurkaarsen, een intensieve bokstraining, een spannend boek, (après-) skiën, een make-over van mijn interieur, een gezellige vriendenavond, knapperend haardvuur, een wellnessdagje, familie-uitjes, een goed glas witte wijn, lang tafelen, verre reizen, verborgen schatten uit de kringloopwinkel en natuurlijk……bruiloften!

Mijn werk is mijn passie. De afwisseling, het persoonlijk contact, glunderende bruidsparen. Elke dag is een feestje! Ik houd van een persoonlijke aanpak. Een bruiloft is voor mij pas geslaagd als het jullie smaak en persoonlijkheid goed weergeeft. Daarom kom ik vooraf altijd bij jullie langs om persoonlijk kennis te maken. Op die manier kom ik namelijk het beste te weten wie jullie zijn en wat jullie willen. Ik onderzoek alle mogelijkheden, geef tips en zorg voor de juiste uitvoering. Natuurlijk met een flinke dosis creativiteit en originaliteit en altijd op een enthousiaste en eerlijke manier. Zo krijgen jullie een bruiloft die écht bij jullie past. Geen stress, geen zorgen …. Gewoon lekker genieten!

Op deze site vind je alle informatie over de mogelijkheden. Hebben jullie speciale wensen of vragen? Neem dan gerust contact met me op. Ik ben heel benieuwd wat ik voor jullie mag betekenen en kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Hellen eigenaresse NOZZA

 

 

Hellen Meijer | Wedding planner en Wedding stylist


Weddings with a personal touch, fun & lots of love!

Let’s talk about your wedding