FAQ wedding planner –   Hoe gaat een wedding planner nu precies te werk? Is een wedding planner iets voor mij? Wat kost een wedding planner? Ik kan me voorstellen dat je misschien best nog wat vragen hebt. Daarom heb ik de meest gestelde vragen alvast even voor je op een rijtje gezet.

faq wedding planner


FAQ Wedding Planner

Ik ben bang dat een wedding planner alles bepaalt en onze bruiloft niet wordt zoals ik wil. Is mijn angst terecht?

Nee hoor! Ik zal altijd jullie wensen respecteren zodat jullie de bruiloft krijgen die bij jullie past. Ik zal jullie wel advies geven en attenderen op zaken die jullie misschien over het hoofd zien. Ook zal ik creatieve ideetjes opperen waar jullie zelf nog niet aan hebben gedacht. Maar jullie hebben altijd het laatste woord!

Ik ben zelf een controlfreak. Is een wedding planner dan wel iets voor mij?

Juist! Kennelijk hecht je belang aan een goede voorbereiding en een strakke organisatie omdat jij je daar lekker bij voelt. Helemaal niets mis mee. Het gevaar is echter dat je als controlfreak zo druk bezig bent alles onder controle te houden, dat je helemaal vergeet te genieten. En zeg nou zelf, dat is toch hartstikke zonde! Mijn ervaring is dat een wedding planner in dit geval juist rust geeft. Alles wordt voorbereid op een professionele manier. Gedurende het traject werk je zo nauw met elkaar samen dat er een echte vertrouwensband ontstaat. Ik houd je continu op de hoogte van alle ontwikkelingen en betrek je overal bij als je dat wenst. Eigenlijk ben ik gewoon een professionele controlfreak! Dus laat alles met een gerust hart aan me over en geniet van deze bijzondere periode.

Ik heb al een ceremoniemeester. Kan ik dan ook nog een wedding planner inschakelen?

Tuurlijk! Het is heel gebruikelijk om een familielid of vriend(in) te vragen als ceremoniemeester. Ik zal er altijd voor zorgen dat de ceremoniemeester overal bij wordt betrokken, maar door een goede taakverdeling zorg ik er wel voor dat de ceremoniemeester van de stressmomenten wordt ontlast. Mijn ervaring is dat een dergelijke samenwerking voor beide partijen altijd prettig verloopt.

Werkt een wedding planner alleen in de eigen regio?

Dat verschilt per wedding planner. Persoonlijk ben ik werkzaam in heel Nederland en vanwege mijn talenkennis (Engels, Duits, Frans) ben ik ook inzetbaar in het buitenland. Ook help ik regelmatig buitenlandse bruidsparen die graag in Nederland willen trouwen.

Stel mijn wedding planner is ziek op mijn trouwdag. Wat dan?

Goede vraag! Dat zou natuurlijk heel jammer zijn, maar gelukkig zorg ik altijd voor een goede back-up. Een professionele en betrouwbare collega wedding planner staat altijd stand-by en kan, indien noodzakelijk, de organisatie zo overnemen.

Wat kost een wedding planner?

Deze vraag is niet 1,2,3 te beantwoorden. Om de bruiloft te organiseren die bij jullie past, lever ik uitsluitend maatwerk. De werkzaamheden zijn zo divers dat ik vooraf altijd even persoonlijk kennis met jullie maak om jullie wensen goed te inventariseren. Op basis van die informatie ontvangen jullie dan een offerte op maat. Een ding kan ik jullie wel alvast vertellen: een wedding planner is echt niet alleen voor de “rich & famous”. Ik ben er voor iedereen, ongeacht het beschikbare budget.

Er zijn zoveel wedding planners. Hoe weet ik dat NOZZA de juiste voor mij is?

Dat weet je pas als we elkaar hebben ontmoet! Op mij kan je bouwen. Ik ben gedreven, enthousiast, betrouwbaar, eerlijk en integer. Een creatieve organisatietopper pur sang met oog voor detail en tegen een flinke portie stress bestand. Maar…… al deze mooie eigenschappen zijn niets waard als er geen “klik” is tussen jou en mij. Daarom wil ik je graag eerst ontmoeten. Zo’n kennismaking is geheel vrijblijvend en gratis. Tijdens onze kennismaking zal al snel blijken of de “klik” er is. Zo ja? Dan ben ik je graag van dienst en gaan we er samen iets moois van maken!

 


Zit jouw vraag er niet bij? Stuur me gerust een berichtje:

Let’s talk about your wedding!


Weddings with a personal touch, fun & lots of love!