wedding planner

Als toekomstig bruidspaar gaan jullie een spannende en drukke tijd tegemoet. Al dat geregel kan soms best een hoop stress veroorzaken. Dat is jammer, want ook de voorbereidingen zouden eigenlijk al een feestje moeten zijn. Willen jullie wel een unieke bruiloft, maar niet de stress en de zorgen, dan is het handig om een wedding planner in te huren.


Wedding Planner

Een wedding planner biedt veel voordelen. Een belangrijk voordeel is een flinke tijdsbesparing. De voorbereiding van een bruiloft kost veel tijd. Ik neem een (groot) deel hiervan voor mijn rekening, ook de minder leuke klusjes ;-). Op die manier kunnen jullie je lekker bezig houden met de dingen die jullie het leukste vinden. Verder wijs ik op mogelijke knelpunten en valkuilen, zoek naar oplossingen en geef advies. Natuurlijk deel ik met jullie ook de laatste trends en de leukste adresjes… de échte pareltjes uit de trouwmarkt.

Ik ben van mening dat een bruiloft altijd bij het bruidspaar moet passen. Daarom wil ik jullie graag eerst persoonlijk ontmoeten. Tijdens een vrijblijvende afspraak leren we elkaar kennen en bespreken we jullie wensen en budget. Als we beiden een goed gevoel bij onze kennismaking hebben, ontvangen jullie snel een offerte op maat. Gaan jullie akkoord, dan kunnen we meteen van start en maken we ook van de voorbereidingen een feestje!

Hieronder vind je een aantal mogelijkheden. Kies voor de service die het beste bij jullie past.


Wedding Planner Pakketten
– maak je keuze –

Willen jullie volop genieten van alle voorbereidingen en de dag zelf stressvrij beleven? Alles geregeld hebben van A tot Z? Kies dan de all inclusive wedding planner.

All inclusive

Jullie bruiloft komt dichterbij en de voorbereidingen gaan niet zoals gepland. Jullie lopen vast en stress voert de boventoon. Geen nood! Kies de last minute wedding planner.

Last Minute

Jullie vinden het leuk en hebben de tijd om een deel van de bruiloft zelf te organiseren, maar kunnen voor bepaalde dingen wel wat hulp gebruiken? Ga voor de à la carte wedding planner.

A la carte

Jullie hebben zelf alle voorbereidingen gedaan en zoeken iemand die erop toeziet dat alles verloopt zoals gepland? Dan is de ceremoniemeester de perfecte keuze.

Ceremoniemeester

Hulp nodig bij de styling van je bruiloft?
Misschien kan ik (ook) als wedding stylist iets voor je betekenen.


Weddings with a personal touch, fun & lots of love!