FAQ wedding stylist –   Hoe gaat een wedding stylist nu precies te werk? Is een wedding stylist iets voor mij? Wat kost een wedding stylist? Ik kan me voorstellen dat je misschien best nog wat vragen hebt. Daarom heb ik de meest gestelde vragen alvast even voor je op een rijtje gezet. 

faq wedding stylist


FAQ Wedding Stylist

Ik ben bang dat een wedding stylist alles bepaalt en de sfeer op onze bruiloft niet wordt zoals ik wil. Is mijn angst terecht?

Nee hoor! Ik zal altijd jullie wensen respecteren zodat jullie de bruiloft krijgen die bij jullie past. Uiteraard draag ik veel creatieve ideetjes aan, maar jullie hebben altijd het laatste woord!

Ik heb de gallery bekeken maar de stijl die ik zoek zit er niet bij. Wat nu?

Maak je geen zorgen! Ik heb geprobeerd in de gallery zoveel mogelijk uiteenlopende stijlen neer te zetten maar het overzicht is natuurlijk nooit volledig. Ik ben groot voorstander van bruiloften met een persoonlijke touch, dus heel benieuwd naar jouw ideeën. Laten we snel een keertje brainstormen!

Ik heb zelf veel DIY-items voor mijn bruiloft gemaakt die ik graag wil gebruiken. Gaat dat samen met een wedding stylist?

Wat leuk dat je al zo creatief bent geweest! Natuurlijk gaan we al die items leuk integreren in het styling concept. Hoe persoonlijker je styling, hoe leuker! We vullen elkaar vast goed aan!

Werkt een wedding stylist alleen in de eigen regio?

Dat verschilt per wedding stylist. Persoonlijk ben ik werkzaam in heel Nederland en vanwege mijn talenkennis (Engels, Duits, Frans) ben ik ook inzetbaar in het buitenland. Ook help ik regelmatig buitenlandse bruidsparen die graag in Nederland willen trouwen.

Wat kost een wedding stylist?

Deze vraag is niet 1,2,3 te beantwoorden. Om de sfeer neer te zetten die bij jullie past, lever ik uitsluitend maatwerk. De werkzaamheden zijn zo divers dat ik vooraf altijd even persoonlijk kennis met jullie maak om jullie wensen goed te inventariseren. Op basis van die informatie ontvangen jullie dan een offerte op maat. Een ding kan ik jullie wel alvast vertellen: een wedding stylist is echt niet alleen voor de “rich & famous”. Ik ben er voor iedereen, ongeacht het beschikbare budget.

Er zijn zoveel wedding stylisten. Hoe weet ik dat NOZZA de juiste voor mij is?

Dat weet je pas als we elkaar hebben ontmoet! Op mij kan je bouwen. Ik ben gedreven, enthousiast, betrouwbaar, eerlijk en integer. Een creatieveling pur sang met oog voor detail en tegen een flinke portie stress bestand. Maar…… al deze mooie eigenschappen zijn niets waard als er geen “klik” is tussen jou en mij. Daarom wil ik je graag eerst ontmoeten. Zo’n kennismaking is geheel vrijblijvend en gratis. Tijdens onze kennismaking zal al snel blijken of de “klik” er is. Zo ja? Dan ben ik je graag van dienst en gaan we er samen iets moois van maken!

 


Zit jouw vraag er niet bij? Stuur me gerust een berichtje:

Let’s talk about your wedding!


Weddings with a personal touch, fun & lots of love!