ceremoniemeesterJullie hebben zelf alle voorbereidingen gedaan en de grote dag is aangebroken. Nu zoeken jullie iemand die erop toeziet dat alles precies gaat zoals jullie dat willen. De ceremoniemeester van NOZZA is dan de perfecte keuze.


Ceremoniemeester

Vaak wordt een voor jullie belangrijk persoon, bijvoorbeeld een familielid of goede vriend(in), voor deze rol gevraagd. Een hele eer natuurlijk, maar deze pittige taak wordt vaak onderschat. Het is veel werk en kost meer tijd dan verwacht. Bovendien blijkt dat in de praktijk de ceremoniemeester zo druk is met alle werkzaamheden dat hij/zij helemaal geen tijd heeft om de bruiloft bewust mee te maken. Jammer, want jullie willen natuurlijk iedereen laten meegenieten van jullie trouwdag. Juist dat naaste familielid of die goede vriend(in)! 

Als professional neem ik graag de verantwoordelijk taak van ceremoniemeester op me. Enkele weken voor de bruiloft neem ik met jullie het draaiboek door. Indien nodig passen we samen nog het een en ander aan. Hebben jullie zelf nog geen draaiboek? Geen probleem. Optioneel kan ik ook een draaiboek voor jullie opstellen. Kort voor de bruiloft bel ik alle leveranciers voor een laatste controlecheck. Zo weten jullie zeker dat zij leveren wat jullie hebben afgesproken. 

Tijdens de bruiloft zorg ik dat alles goed verloopt. Ik houd de tijdsplanning in de gaten, doe nog een laatste controle, breng eventuele kleine decoraties aan en zorg dat iedereen weet wat hij/zij moet doen. Bovendien fungeer ik als gastvrouw en ben ik het aanspreekpunt voor jullie gasten en leveranciers. Kortom, als ceremoniemeester zorg ik dat jullie dag op rolletjes verloopt en dat jullie, maar óók jullie familie en vrienden optimaal kunnen genieten!


Zullen we kennis maken om te zien of het ceremoniemeester pakket bij jullie past?
Maak een afspraak of stel je vraag:

Let’s talk about your wedding!


Weddings with a personal touch, fun & lots of love!