all inclusive wedding planner

Met de all inclusive wedding planner van NOZZA krijg je de ultieme trouwbeleving! Het is het ideale pakket voor bruidsparen die weinig tijd hebben (of liever hun tijd aan andere dingen besteden). Maar ook voor bruidsparen die graag alles onder controle hebben, stressgevoelig zijn of gewoon even niet weten waar ze moeten beginnen.


All Inclusive Wedding Planner

Bij het all inclusive pakket krijgen jullie de meest uitgebreide hulp die er is. Ik begeleid jullie bruiloft van begin tot het eind. We hebben regelmatig contact met elkaar om de voortgang te bespreken. Deze intensieve begeleiding wil natuurlijk niet zeggen dat ik bepaal hoe jullie bruiloft er uit komt te zien. Dus geen zorgen, jullie wensen staan centraal en alles gebeurt precies zoals jullie dat willen.

Wat kan je verwachten als je kiest voor de all inclusive wedding planner? Een aantal voorbeelden: Ik stel leveranciers en locaties voor, regel de afspraken en voer de onderhandelingen. Ik maak een planning voor de voorbereidingen en zorg ervoor dat alles op tijd wordt geregeld. Ook bewaak ik jullie budget, houd ik de gastenlijst bij en stel ik een draaiboek op. Daarnaast geef ik creatieve input. Ideetjes die jullie bruiloft net iets unieker en persoonlijker maken. Op de bruiloft zelf ben ik jullie gastvrouw/ceremoniemeester. Ik zorg dat alles gaat zoals we hebben afgesproken, doe de laatste controles en ben het aanspreekpunt voor jullie gasten en leveranciers.

Met de all inclusive wedding planner profiteer je maximaal van alle voordelen die een wedding planner te bieden heeft. Je bespaart tijd, je hebt geen stress én je krijgt een unieke bruiloft. Echt zorgeloos trouwen dus!


Zullen we kennis maken om te zien of het all inclusive pakket bij jullie past?
Maak een afspraak of stel je vraag:

Let’s talk about your wedding!


Weddings with a personal touch, fun & lots of love!