last minute wedding plannerLast minute een wedding planner nodig? Het kan zijn dat de voorbereidingen van jullie bruiloft niet lopen zoals gepland. Hartstikke vervelend, want die extra stress kan je nu echt niet gebruiken. Gelukkig biedt de last minute wedding planner van NOZZA uitkomst. Dit SOS pakket kan enkele weken of zelfs dagen voor de bruiloft nog worden afgenomen en is ook heel geschikt voor bruidsparen die door omstandigheden (bv ernstige ziekte in de familie) plotseling hun bruiloft moeten vervroegen. 


Last Minute Wedding Planner

Vol goede moed zijn jullie aan de voorbereidingen begonnen, maar nu zit het even tegen. Leveranciers komen hun afspraken niet na, de locatie heeft op jullie trouwdag een grootse verbouwing gepland, jullie twijfelen over genomen beslissingen, zijn teleurgesteld in jullie ceremoniemeester of worden gek van alle (goedbedoelde) adviezen uit jullie omgeving. Zomaar wat voorbeelden die een hoop stress kunnen opleveren, maar helaas vaker voorkomen dan je denkt.

Het kan zijn dat jullie het nu dus even niet (meer) zien zitten en het overzicht kwijt zijn. Geen paniek, dat kan de beste overkomen. Ik kan misschien niet alle problemen oplossen, maar samen komen we vast een heel stuk verder. Belangrijk is in ieder geval dat jullie het plezier in de bruiloft weer terug krijgen. Ik kijk hoe het ervoor staat, maak een korte termijn actieplan, help jullie bij bepaalde keuzes en zorg dat de belangrijkste dingen binnen de beschikbare tijd en mogelijkheden worden geregeld. Samen maken we van de voorbereidingen gewoon weer een feestje!

Met de last minute wedding planner valt er een last van jullie schouders. De belangrijkste problemen worden aangepakt, het overzicht is terug en jullie hebben weer zin in de bruiloft.


Zullen we kennis maken om te zien of het last minute pakket bij jullie past?
Maak een afspraak of stel je vraag:

Let’s talk about your wedding!


Weddings with a personal touch, fun & lots of love!