a la carte wedding plannerJullie vinden het leuk en hebben de tijd om een groot deel van de bruiloft zelf te organiseren, maar kunnen voor bepaalde dingen toch wel wat hulp gebruiken? Kies dan voor de a la carte wedding planner van NOZZA. Mix & match en stel zo het pakket samen dat perfect bij jullie past.


A la Carte Wedding Planner

Het a la carte wedding planner pakket is volledig op jullie wensen en behoeften afgestemd. Wat jullie zelf graag doen, doen jullie gewoon lekker zelf en voor de onderdelen die jullie tijdrovend of lastig vinden schakel je mijn professionele hulp in. Samen maken we er iets moois van!

Ben jij bijvoorbeeld een kei in creatieve projecten, maar vind je onderhandelen met leveranciers lastig? Ik ga graag met de leveranciers om de tafel om een goede deal voor jullie te maken. Ben jij zelf een goede planner, maar zijn cijfertjes niet je ding? Geen probleem, ik bewaak graag jullie budget en stuur bij als dat nodig is. En heb je de hele bruiloft in je hoofd maar kan je maar niet de perfecte locatie vinden? Ik ga net zolang op zoek totdat we de ideale plek hebben gevonden (al moeten we die zelf creëren ;-)).

Kortom, met de a la carte wedding planner van NOZZA krijg je een bruiloft helemaal op maat. Jullie bepalen zelf voor welke onderdelen jullie hulp kunnen gebruiken en daar gaan we mee van start. Mocht in de loop van de tijd blijken dat jullie graag meer taken over willen dragen, dan is dat ook geen probleem. Flexibiliteit ten top! We doorlopen samen het voorbereidingstraject en creëren een bruiloft die helemaal bij jullie past.


Zullen we kennis maken om te zien of het a la carte pakket bij jullie past?
Maak een afspraak of stel je vraag:

Let’s talk about your wedding!


Weddings with a personal touch, fun & lots of love