Nozza wint ZIWA 2018 voor beste weddingplannerPop the champaign & cut the cake! Vandaag ontving ik een superleuk bericht…….NOZZA wint ZIWA 2018!

ZIWA staat voor Zankyou International Wedding Award. Het is een van de belangrijkste internationale awards in de trouwbranche en wordt jaarlijks uitgereikt. In 2016 was ik al een keer de gelukkige winnaar. Hoe bijzonder is het dat ik hem nu voor de tweede keer mag ontvangen in de categorie wedding planner. De winnaar wordt gekozen door bruidsparen en trouwleveranciers.Ik ben ontzettend dankbaar dat al deze mensen op mij hebben gestemd.

Thank you bruidsparen!

Tijdens de organisatie van een bruiloft bouw je zo’n ontzettend leuke en intense band met het bruidspaar op. Wat begint als een werkrelatie groeit in de loop van het proces meestal uit tot een fantastische vriendschappelijk band die vaak ook na de bruiloft nog blijft bestaan. Ik vind het elke keer weer heel speciaal dat ik zo nauw betrokken mag zijn bij zo’n belangrijk gebeurtenis in het leven van het bruidspaar. Daarom een dikke knuffel voor alle lieve bruidsparen die mij het vertrouwen hebben gegeven om hun bruiloft te mogen organiseren!

Thank you leveranciers!

Maar een bruiloft is niets zonder de juiste trouwleveranciers. Daarom wil ik ook hen graag in het zonnetje zetten. Vaak werkzaam op de achtergrond, maar o zo onmisbaar! Het is elke keer weer een uitdaging om de juiste leveranciers voor een bruiloft te vinden. Elk  bruidspaar is anders, elke bruiloft is anders, dus maatwerk is belangrijk. Bij elke bruiloft ga ik op zoek naar leveranciers die matchen bij het bruidspaar en het is geweldig om te zien hoe die klik uiteindelijk tot stand komt. De afgelopen jaren heb ik met veel fijne leveranciers mogen samenwerken. Leveranciers die meedenken, flexibel zijn en keihard werken om samen het bruidspaar de dag van hun leven te bezorgen. Daarom voor al deze onmisbare “collega’s”: thumbs up!

Thank you Zankyou!

Dan last but not least, een big thank you aan Zankyou voor de organisatie.

Het trouwseizoen 2018 is voor NOZZA nog niet teneinde, maar ik heb nu al zin in 2019!

admin