origineel kado voor bruidspaarUitgenodigd voor bruiloft? Leuk! Maar oooooh wat is het toch altijd lastig om een origineel kado te bedenken. Bij gebrek aan inspiratie val je wellicht snel weer terug in de weinig originele, standaardkado’s. Jammer! Ik geef je graag een tip voor een persoonlijk, superleuk en origineel kado voor het bruidspaar.

Je herinnert het je vast nog wel, het vriendenboekje dat vroeger je hele klas rondging….. Wat is je lievelingseten? Wat wil je later worden? Dit nostalgische boekje is nu door Mijn Boekje in een hip jasje gestoken, speciaal voor bruidsparen. Niks oubolligs, kinderachtigs of ouderwets meer aan. Via de site maak je snel en gemakkelijk een reuzehip exemplaar waarmee je het bruidspaar compleet zult verrassen. En het leuke is, je kunt het samen met de andere gasten doen.

Je kunt kiezen uit een aantal leuke, originele vragen, maar om het boekje nóg persoonlijker te maken is een beetje eigen input natuurlijk wel zo leuk. Voeg daarom ook zeker wat eigen (hilarische) vragen toe! Vervolgens maak je een keuze uit een van de trendy opmaakstijlen.

Vragen bedacht en stijl gekozen? Dan wordt het tijd om de overige gasten/vrienden in te schakelen. Je nodigt ze eenvoudig uit via een mailtje en geeft ze daarmee toegang tot het boekje. Nu kunnen ze gewoon vanuit hun luie stoel de vragen beantwoorden en een aantal foto’s uploaden. Hoe meer mensen er mee doen, hoe goedkoper het wordt.

Binnen 7 werkdagen ligt het boekje, voorzien van een mooie kaft en stevige ringband, in een stijlvolle verpakking op je deurmat.

Resultaat: een super persoonlijk, origineel, hilarisch en onvergetelijk kado voor het bruidspaar!

admin