• image title
  • image title
  • image title
  • image title

Wat heb jij de komende tijd dag en nacht bij je om alles voor je bruiloft te regelen? Juist ja…… je telefoon. Vanaf nu tot aan je bruiloft zullen jij en je telefoon onafscheidelijk zijn. Dus waarom dit apparaatje niet even in een toepasselijk jasje steken? Ik spotte alvast wat toffe telefoonhoesjes voor hippe bruiden.

Zazzle heeft leuke hoesjes speciaal voor bruiden in spé. Op eenvoudige wijze kan je via hun site je eigen naam, trouwdatum of andere tekst toevoegen en creëer je een uniek exemplaar.

Bijkomend voordeel: je aanstaande, familie, vrienden en collega’s worden zo op subtiele wijze herinnerd aan jouw speciale status en zullen hoogstwaarschijnlijk iets minder geïrriteerd zijn als jij voor de zoveelste keer met dat ding aan je oor zit 😉

Er zijn ook speciale hoesjes voor je husband-to-be, de vader/moeder van de bruid, bruidsmeisjes en getuigen. Leuk om kado te geven!

admin