Check hier of jij het type bruid bent dat wel een wedding planner kan gebruiken

Je vraagt je misschien af of een wedding planner iets voor jou is. Nou, dat hangt er helemaal vanaf welk type bruid je bent. Voldoe jij aan de omschrijving van een van onderstaande types, dan is wat extra hulp van een wedding planner op je bruiloft misschien helemaal niet zo’n slecht idee.

Je bent een workaholic
De organisatie van je bruiloft neemt heel veel tijd in beslag. Waarschijnlijk meer dan je vooraf kunt bedenken. Zie het als een tijdelijke extra parttime job. Kan jij dat handelen naast je huidige werk? Prima. Maar vrees je daardoor uitgeblust op je trouwdag te verschijnen? Overweeg dan een wedding planner. Zij neemt je veel tijd en werk uit handen.

Je bent een twijfelkont
Je twijfelt bij alle keuzes die je moet maken. En bij de organisatie van je bruiloft zijn dat er nogal wat….. Roze of witte bloemen? DJ of band? Dat kasteel of die hippe strandtent? Je zult een heleboel knopen moeten doorhakken. Een wedding planner kan je hierbij helpen. Wat overigens niet betekent dat zij voor jou beslist. Het blijven jouw keuzes, maar een wedding planner kan vanuit haar ervaring heel goed adviseren.

Je bent een controlfreak
Ben jij het type dat graag alles onder controle heeft? Helemaal niets mis mee. Je loopt alleen het gevaar dat je zo druk bezig bent alles onder controle te houden, dat je helemaal vergeet te genieten van deze bijzondere periode. En dat is jammer. Een weddingplanner is een professionele controlfreak. Juist aan haar kan je met een gerust hart de organisatie over laten. De zekerheid van een goed georganiseerde bruiloft, en de rust voor jou.

Je bent geen creabea
Surf jij je suf op internet om je creativiteit een boost te geven? Laat het aan een professional over. Zij is namelijk een ster in het tot leven brengen van al die prachtige verzamelde sfeerplaatjes op jouw bruiloft. Bovendien is een wedding planner altijd op de hoogte van de laatste trends en de leukste adresjes.

Je bent TE creabea
Een teveel aan ideetjes is minstens even lastig! Als je hoofd overloopt van allerlei ideetjes maar je weet niet wat je ermee moet, kan een wedding planner ook uitkomst bieden. Samen met jou reduceert ze jouw mega-lange wensenlijst tot een overzichtelijk, realiseerbaar en samenhangend geheel. En ze voert die wensen nog uit ook! Wat wil je nog meer?

Je bent een chaoot
Je doet 1000 dingen tegelijk (liefst allemaal last-minute), maakt geen lijstjes want kan toch nooit iets (terug)vinden en vergeet regelmatig afspraken. Misschien is je aanstaande wel op je gevallen omdat hij je chaotische trekjes zo aandoenlijk vindt. In de aanloop naar jullie bruiloft is hij wellicht iets minder happy met zijn Mrs. Chaotic. Misschien tijd om een wedding planner in te schakelen? Zij is allesbehalve chaotisch en een kei in plannen.

Je bent geen zakenvrouw
Het organiseren van je bruiloft is als het runnen van een klein bedrijfje. Prijsonderhandelingen, contracten controleren, personeel (lees getuigen, ceremoniemeester) inhuren… Het is ondernemen pur sang. En dan dien je ook nog eens rekening te houden met het beschikbare budget. Best een hele klus en geen dagelijkse kost voor de meesten van jullie. Profiteer van de expertise van een wedding planner!

Je bent een stresskip
Loop jij in het dagelijkse leven al veel te stressen? Bereid je dan voor op een dubbele portie tijdens de organisatie van je bruiloft. En stress doet geen mens goed. Een wedding planner neemt die zaken over die jou de meeste stress bezorgen. Zo worden de voorbereidingen ook voor jou een stuk relaxter.

En? Welk type bruid ben jij? 😉

admin