Disclaimer

Deze site is met heel veel zorg en liefde samengesteld en NOZZA doet er alles aan om misbruik te voorkomen. NOZZA is op geen enkele manier aansprakelijk voor onjuistheden en onvolledigheden, maar mocht je van mening zijn dat er onjuiste en/of onvolledige informatie wordt gegeven, dan waardeer ik het zeker als je me daarvan even schriftelijk op de hoogte stelt.

Bij het samenstellen van deze site heb ik mijn uiterste best gedaan om de juiste bronnen netjes te vermelden. Ben je van mening dat ik dat niet juist of onvolledig heb gedaan, neem dan even contact met me op.

Op deze site schrijf ik geen gesponsorde bijdragen. Alle onderwerpen zijn door mijzelf gekozen en ik ontvang daarvoor geen enkele vergoeding.

Kijk lekker rond, verzamel informatie, geniet en doe inspiratie op. Wil je foto’s of informatie delen? Hartstikke leuk, maar vraag vooraf altijd (!) even schriftelijk toestemming aan NOZZA en gebruik een bron/linkvermelding. Het klakkeloos kopiëren van mijn teksten zal ik opvatten als een compliment, maar realiseer je goed dat plagiaat echt verboden is! Ga uit van je eigen kracht zodat juridische maatregelen niet nodig zijn.